Detenidos dos conductores en Lleida por presentar síntomas de ir bebidos.

02.01.2008

Los agentes pararon el vehículo y su conductor, con evidentes síntomas de estar sota los efectos del alcohol, también se negó a a hacer la prueba de la alcoholemia. Los agentes comprobaron que el golpe que tenía el coche era el resultado de un accidente que se había producido en la C-244, en el término municipal de Igualada. Su conductor, Morat A., de 24 años y vecino de Igualada, será juzgado este viernes en juicio rápido.

ORIGINAL SIN TRADUCIR:

Detinguts dos conductors a Lleida per presentar símptomes d’anar beguts

Tots dos seran jutjats aquesta setmana.

02-01-08 19:34ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que presentaven símptomes de conduir sota els efectes de l’alcohol i que es van negar a fer la prova d’alcoholèmia. Els dos detinguts estan acusats d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Les detencions es van produir a la carretera N-240, on els Mossos d’Esquadra feien un control d’alcoholèmia, i a la carretera que uneix els Alamús i Alcoletge (Segrià). Un d’ells també està acusat d’un delicte de resistència i desobediència a l’autoritat, ja que va fugir amb el cotxe quan va veure els agents del control d’alcoholèmia.
La primera detenció es va produir aquest dimarts a la carretera N-240 al terme municipal de Lleida, on els Mossos d’Esquadra feien un control d’alcoholèmia. Els agents de la policia catalana van indicar a un vehicle que s’aturés i aquest va fugir desobeint els agents de l’autoritat. Tres quilòmetres més endavant van aturar el vehicle i el seu conductor es va negar a fer la prova d’alcoholèmia.
Enrique A. M., de 34 anys i veí de Lleida, està acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit i d’un altre de resistència i desobediència a l’autoritat. El detingut serà jutjat aquest dijous en judici ràpid.
La segona detenció es va produir la passada matinada quan els agents del Mossos d’Esquadra van detectar al quilòmetre 2,5 de la carretera que uneix els Alamús amb Alcoletge (Segrià) un vehicle que circulava pel voral a una velocitat molt lenta, els quatre intermitents encesos i un cop molt fort a la part de davant.

Els agents van aturar el vehicle i el seu conductor, amb evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, també es va negar a fer la prova d’alcoholèmia. Els agents van comprovar que el cop que tenia el cotxe era el resultat d’un accident que s’havia produït a la C-244, al terme municipal d’Igualada. El seu conductor, Morat A., de 24 anys i veí d’Igualada, serà jutjat aquest divendres en judici ràpid.

http://www.diarisegre.com/sumari.html?id=89466A %d blogueros les gusta esto: